Zonnepanelen reiniging

“Als u het maximale rendement wilt halen”

Zonnepanelen reiniging bedrijf | Segeren Cleaning

Wij zijn naast het reinigen van bedrijfspanden, muren, gevels, vloeren, cleanrooms, laboratoria, zorginstellingen en appartementencomplexen ook gespecialiseerd in het reinigen van zonnepanelen.

Het schoonmaken van zonnepanelen doen wij het gehele jaar door, met onze speciaal zonnepanelen reiniging systeem. Wij werken met verwarmt osmozewater waardoor er geen strepen achterblijven en de zonnepanelen streep loos worden opgeleverd voor het behalen van het optimaal rendement die u van de zon kunt gebruiken.

Folder Zonnepanelen reiniging | Segeren Cleaning

segeren cleaning PDF icoon

Waarom zonnepanelen reiniging?

Zonnepanelen die al enige tijd bloot gesteld zijn van de weersinvloeden kunnen flink rendement verlies krijgen wanneer je ze niet jaarlijks reinigt. Wij hebben even de belangrijkste omgevingsinvloeden voor uw opgesomd:

Regenwater is een van de grootste vervuilers voor zonnepanelen en ramen, daarnaast bevat regen een hoge concentratie van kalk en andere stoffen waardoor u zonnepanelen dof worden en dus een lager rendement gaan opleveren.

Vogelpoep is een veel gehoord probleem, omdat de zonnecellen inactief worden omdat ze een schaduw veroorzaken op uw zonnepaneel.

Fijnstof en aanslag is een probleem wat iedereen heeft, in een gebeid waar veel industriƫle activiteit of verkeer is zal dit een negatief effect hebben op uw rendement.

Beste periode voor het schoonmaken van zonnepanelen

De beste periode om uw zonnepanelen schoon te maken is in de maand maart/april, omdat de panelen vanaf die maanden de komende 6 maanden 75% van de energie opwekken. Het is dus verstandig om voor de zomer wat de meeste energie oplevert uw zonnepanelen gereinigd te hebben.

Bovendien is het belangrijk om uw zonnepanelen te reinigen als het niet heel warm is. In de zomermaanden kan de temperatuur van een zonnepaneel wel oplopen tot 80% en als u dan met water de panelen gaat schoonmaken heeft u kans dat het glas kapot gaat door het temperatuur verschil.

Waarom door ons laten uitvoeren?

Uiteraard bent u vrij om zelf de zonnepanelen te onderhoud of te reiningen. Alleen moet u rekening houden dat u wel met het juiste schoonmaakmiddel enhogedruk kracht te werk gaat.

Zonnepanelen zijn kwetsbaar voor sommige middelen en als u niet weet wat u doet kunt u met een hogedruk reiniger de cellen zo kapot spuiten.

Daarnaast speelt de veiligheid ook een belangrijke rol, aangezien de panelen vaak op dag liggen zijn ze moeilijk bereikbaar. De kans dat u valt is aanwezig. Wij zijn hierop voorbereid en beschikken over de juiste bescherming en materiaal om de zonnepanelen te reinigen.

Contact gegevens

Segeren Cleaning
Prinsenhof 85
4921 HW, Made

Telefoonnummer: 06 25 06 10 89
E-mail: info@segerencleaning.nl

Schoonmaakbedrijf Segeren Cleaning Made

Contactformulier

VRIJBLIJVEND ADVIES EN OFFERTE

Wij reageren binnen 24 uur. Heeft u geen e-mail ontvangen? Controleer uw spam-map.

06 25061089