Onze werkwijze

“De specialist in reiniging en gevelrenovatie”

Onze werkwijze | Wat kunt u van ons verwachten

Segeren Cleaning is een schoonmaakbedrijf gevestigd in Made, dat gespecialiseerd is in verschillende soorten schoonmaakdiensten voor zowel particulieren als bedrijven. Hun werkwijze omvat een grondige en professionele aanpak om ervoor te zorgen dat elke klus naar volledige tevredenheid wordt uitgevoerd. Het team van Segeren Cleaning werkt met moderne schoonmaakapparatuur en -producten om een efficiënte en kwalitatieve service te bieden. Daarnaast staat klanttevredenheid hoog in het vaandel bij Segeren Cleaning en streven zij ernaar om een persoonlijke en betrouwbare relatie op te bouwen met hun klanten.

✔️ Een aanspreekpunt en direct contact!
Bij ons heeft u een direct aanspreekpunt, zonder keuzemenu’s. En wij houden altijd contact met onze klanten.

✔️ Elk pand verijst een andere aanpak
Omdat elke pand een eigen aanpak vereist komen wij altijd kosteloos inventariseren. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u het beste voorstel krijgt voor uw opdracht.

✔️ Beste prijs
Na onze inventarisatie krijgt u een uitgebreid voorstel met eventueel product informatie.

✔️ Efficiënt werken
Voor elke opdracht hebben wij eigen machines, deze machines onderhouden wij zelf en zijn speciaal ontwikkeld voor onze diensten.

✔️ Onze belofte aan u!
Wij vinden het leuk als wij gewaardeerd worden en dan kan alleen als u tevreden bent over onze diensten. Daarom zetten we ons elke dag maximaal in om u te ondersteunen en te ontlasten op reinigingsdiensten

Wij geven met plezier de beste oplossing die precies aansluiten bij u verzoek of werkzaamheden, en zorgen dat u tevreden bent en dat is voor ons het allerbelangrijkste!

Contact gegevens

Segeren Cleaning
Reinigingsbedrijf in gevels en industrie
Prinsenhof 85
4921 JJ, Made

Telefoonnummer: 06 25 06 10 89
E-mail: info@segerencleaning.nl

Schoonmaakbedrijf segeren

Contactformulier

06 25061089