Onze werkwijze

“De specialist in reiniging en gevelrenovatie”

Onze werkwijze | Wat kunt u van ons verwachten

Segeren Cleaning is een schoonmaakbedrijf gevestigd in Made, dat gespecialiseerd is in verschillende soorten schoonmaakdiensten voor zowel particulieren als bedrijven. Hun werkwijze omvat een grondige en professionele aanpak om ervoor te zorgen dat elke klus naar volledige tevredenheid wordt uitgevoerd. Het team van Segeren Cleaning werkt met moderne schoonmaakapparatuur en -producten om een efficiënte en kwalitatieve service te bieden. Daarnaast staat klanttevredenheid hoog in het vaandel bij Segeren Cleaning en streven zij ernaar om een persoonlijke en betrouwbare relatie op te bouwen met hun klanten.

✔️ Direct contact zonder gedoe!
U kunt rekenen op een persoonlijk aanspreekpunt, zonder de frustratie van keuzemenu’s. Wij hechten veel waarde aan heldere communicatie en blijven voortdurend in contact met onze klanten.

✔️ Maatwerk voor elk pand
Elk pand is uniek en vereist een specifieke benadering. Daarom bieden wij een gratis en vrijblijvende inventarisatie aan, zodat we een op maat gemaakt voorstel kunnen ontwikkelen dat perfect aansluit bij uw behoeften.

✔️Scherpe prijs-kwaliteitverhouding
Na onze inventarisatie ontvangt u een gedetailleerd voorstel, inclusief informatie over de producten die we zullen gebruiken, tegen de meest concurrerende prijzen.

✔️ Doelgerichte efficiëntie
Wij beschikken over een arsenaal aan eigen, zorgvuldig onderhouden machines die specifiek zijn ontwikkeld voor onze diensten, wat bijdraagt aan een vlotte en effectieve uitvoering van de opdrachten

✔️Onze belofte aan u!
Wij worden gedreven door waardering en streven ernaar om elke dag het beste van onszelf te geven. Uw tevredenheid is onze motivatie. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Wij staan met enthousiasme klaar om u de optimale oplossing te bieden die naadloos aansluit bij uw verzoeken en behoeften. Uw tevredenheid is ons ultieme doel en onze grootste beloning!

Heeft u vragen, of wilt u meer weten over hoe Segeren Cleaning u kan helpen? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! We kijken ernaar uit om met u samen te werken.

Schoonmaakbedrijf segeren


Segeren Cleaning

Reinigingsbedrijf in gevels en industrie

Prinsenhof 85, 4921 JJ, Made

Telefoonnummer: 06 25 06 10 89
E-mail: info@segerencleaning.nl

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag 8:00 t/m 17:00

Contactformulier

06 25061089