Gevelreiniging Woonhuis

“Wat is het en Wat zijn de Voordelen?”

Wat is gevelreiniging?

Gevelreiniging is het proces van het schoonmaken en het herstellen van de uitstraling van de buitenkant van een gebouw. Dit wordt gedaan om de levensduur van het gebouw te verlengen, de gezondheid en veiligheid van de bewoners te waarborgen en de esthetische waarde van het gebouw te behouden. Er zijn verschillende methoden voor gevelreiniging, waaronder stoomreiniging, chemische reiniging, zandstralen en hogedrukreiniging.

Waarom is gevelreiniging belangrijk?

Er zijn verschillende redenen waarom gevelreiniging belangrijk is. Ten eerste kan een vuile gevel de uitstraling van een gebouw aanzienlijk verminderen. Dit kan vooral problematisch zijn voor bedrijven die afhankelijk zijn van het aantrekken van klanten, omdat een vuile gevel kan leiden tot een negatieve indruk. Ten tweede kan een vuile gevel de gezondheid en veiligheid van de bewoners van het gebouw in gevaar brengen. Vuil en schimmel kunnen leiden tot ademhalingsproblemen en allergieën. Ten derde kan een vuile gevel de levensduur van het gebouw verminderen. Schimmel en algen kunnen de structuur van het gebouw aantasten en leiden tot de noodzaak van dure reparaties.

Sommige mensen reinigen zelf hun gevel met een hogedrukspuit en hebben geen ervaring waardoor ze de voegen los spuiten of zelfs de gevel kapot maken.

Klant ervaringen | Segeren Cleaning

Onze werkwijze

Wij bekijken eerst wat voor gevel u heeft, de gevel kan van steen, beton, staal of ander materiaal zijn. Als wij weten wat voor materiaal de gevel is gemaakt komen wij met een advies hoe wij het beste de gevel kunnen reinigen.

De meest voorkomende reiniging ’s methode is de gevel afspuiten met stoom met een hogedrukspuit met lage druk. Hierdoor beschadig je de gevel minimaal en wordt het vuil en aanslag gemakkelijk verwijderd door het warme water.

Zodra de gevel schoon is, brengen wij een beschermlaag aan waardoor uw gevel weer beschermd wordt tegen aanslag en vuil.

Hoe vaak moet je gevelreiniging doen?

Hoe vaak je gevelreiniging moet doen hangt af van verschillende factoren, zoals de locatie van je huis, de weersomstandigheden, en de mate van vervuiling van de gevel. Over het algemeen wordt aanbevolen om de gevel van je huis elke 2 tot 5 jaar te laten reinigen. Het is echter belangrijk om de gevel regelmatig te inspecteren en indien nodig vaker te reinigen.

Gevelreiniging en voegen

Gevelreiniging wordt vaak in combinatie gedaan met voegen. In de loop der jaren krijgen stenen en het voegwerk veel te verduren. Onder andere neerslag, verkeersvervuiling en ongedierte tasten uw gevel aan. Na verloop van tijd kunnen voegdelen gaan barsten en los komen te zitten. Om verdere aantasting van de gevel te voorkomen, is het van belang het voegwerk tijdig te repareren. Zo voorkomt u ernstigere schade en kan de gevel nog jaren mee.

Segeren Cleaning is gespecialiseerd in gevelreiniging, voegen, impregneren, uithakken en stoomreiniging. Zo heeft u één bedrijf voor alle gevelreinigings- en onderhoudswerkzaamheden.

Na gevelreiniging impregneren

Heeft u uw gevel laten reinigen door middel van gevel stoomreiniging en wilt u ervan verzekerd zijn dat u niet snel nog eens last krijgt van aanslag? Dan kunt u ervoor kiezen om uw gevel te laten impregneren. Deze procedure zorgt ervoor dat uw buitenmuur waterafstotend wordt gemaakt en deze een stuk minder snel aangetast wordt.

Impregneren verhoogt de levensduur van uw gevel en de waarde van uw woning of kantoorpand. Het impregneren zorgt er daarnaast voor dat u minder snel aan nieuwe gevelreiniging toe bent.

Segeren Cleaning is gespecialiseerd in gevelreiniging, voegen, impregneren, uithakken en stoomreiniging. Zo heeft u één bedrijf voor al uw onderhoudswerkzaamheden.

Gevelreiniging voor verschillende typen bedrijven

Segeren Cleaning heeft al bij veel bedrijven gewerkt aan het reinigen van gevels. Dit doen we niet alleen voor bedrijfspanden, maar ook voor distributiecentra, woonboulevards en hotels. Uitdagingen gaan wij hierbij niet uit de weg: dit zien we als een doel dat we graag behalen.

Ook reinigen wij regelmatig distributiecentra, waar laad- en losverkeer zich continue op het bedrijfsterrein bevindt. Werkzaamheden gaan door, dus een uitdaging voor ons is dat het verkeer geen hinder van de reiniging ondervindt.

Heeft u voor ons een uitdaging voor gevel reiniging liggen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend locatie bezoek!

Wat zijn de gevelreiniging kosten?

De kosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid vervuiling en de reinigingsmethode.

Wilt u weten wat het u kost om de gevel te laten reinigen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan. Dit kan door het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen.

Wilt u de buitenmuren reinigen van de hele buitenzijde van uw pand of woning? Combineer dan dak- en gevelreiniging. Voor meer informatie daarover of de prijs daarvan per m² kunt u contact met ons opnemen.

Schoonmaakbedrijf segeren


Segeren Cleaning

Reinigingsbedrijf in gevels en industrie

Prinsenhof 85, 4921 JJ, Made

Telefoonnummer: 06 25 06 10 89
E-mail: info@segerencleaning.nl

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag 8:00 t/m 17:00

Contactformulier

06 25061089