Gevelrenovatie

“Het verwijderen van oude cement voegen en het opnieuw aanbrengen”

Gevelrenovatie en opnieuw voegen

Zoekt u een specialist voor het opnieuw voegen van uw gevel en compleet ont zorgt worden? Dan bent u bij Segeren Cleaning en Gevelvoegrenovatie bij het juiste adres.

Waarom gevelrenovatie en opnieuw voegen?

De voegen in uw gevel zijn niet alleen voor het zicht en afwerking, maar zorgen ook dat gevel waterdicht is. Bij verouderde of beschadigde gevels kan u last krijgen van lekkages, vochtproblemen en zelfs schimmel.

Als u last heeft van lekkages, vochtproblemen of schimmelen dan is dit vaak op te lossen met het opnieuw voegen van uw gevel.

Gevelrenovatie voeg renovatie bedrijf

Wanneer gevelrenovatie uitvoeren

U kunt aan een aantal kenmerken controleren of uw gevel opnieuw gevoegd moet worden

– Heeft u last van een vochtplek aan de binnenkant van uw woning? Controleer dan het voegwerk aan de buitenkant.
– Zijn uw voegen van u gevel poreuze en heeft de voeg kleine gaatjes? Dan komt u in aanmerking voor voegrenovatie.
– Als er bij de voeg kleine stukjes afgebroken zijn, dan is het verstandig om dit te laten controleren door een van onze specialisten

Gevel luchtgommen

Indien de voegen van u gevel vervangen moeten worden, kunnen wij ook uw gevel ook als nieuw er uit laten zien door de gevel te laten luchtgommen.

Luchtgommen is een nieuwe methode om oppervlakken te ontdoen van hun oude vieze lagen, verf of was. Dankzij het stralen krijgen de stenen hun originele uitstraling terug en is de gevel klaar voor een nieuwe afwerklaag.

Werkwijze gevelrenovatie

Na uw akkoord starten wij met het deskundig verwijderen van de oude voegen tussen de stenen van uw gevel en reinigen daarna extra nog een keer de voegen van vuil en stof. Om zo de nieuwe voeg maximaal te laten hechten waardoor u maximaal rendement heeft met de nieuwe voeg!

Als laatste zorgen wij ervoor dat na de voegrenovatie alles netjes met water wordt afgespoten en achtergelaten. Het vuil en rommel wordt netjes afgevoerd en de ramen die vies geworden zijn worden netjes schoongemaakt.

Alles wat vies geworden is door de renovatie spuiten wij schoon. Dat hoort bij onze service

Contact gegevens

Segeren Cleaning
Reinigingsbedrijf in gevels en industrie
Prinsenhof 85
4921 JJ, Made

Telefoonnummer: 06 25 06 10 89
E-mail: info@segerencleaning.nl

Schoonmaakbedrijf segeren

Contactformulier

06 25061089