Gevelrenovatie

“Het verwijderen van oude cement voegen en het opnieuw aanbrengen”

Een gevel is het visitekaartje van uw woning of bedrijfspand. Het is daarom belangrijk om uw gevel goed te onderhouden en indien nodig te renoveren. In dit artikel vindt u alle informatie die u nodig heeft over gevelrenovatie.

Wat is gevelrenovatie?

Gevelrenovatie is het herstellen en vernieuwen van uw gevel. Bij een gevelrenovatie kunnen verschillende werkzaamheden worden uitgevoerd. Zo kan er bijvoorbeeld gevelreiniging plaatsvinden, waarbij vuil, algen en mossen van de gevel worden verwijderd. Ook kunnen er voegen worden vervangen, scheuren worden hersteld en kan er gevelisolatie worden aangebracht.

Waarom is gevelrenovatie belangrijk?

Een goed onderhouden gevel zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling van uw pand, maar biedt ook bescherming tegen verschillende weersomstandigheden en vochtproblemen. Een gevel die niet goed is onderhouden kan leiden tot schade aan uw pand en kan zelfs gevaarlijk zijn. Het is daarom belangrijk om uw gevel regelmatig te laten controleren en indien nodig te renoveren.

Hoe verloopt een gevelrenovatie?

Een gevelrenovatie begint met een grondige inspectie van de gevel. Hierbij wordt gekeken naar de staat van de gevel en welke werkzaamheden er nodig zijn. Vervolgens wordt er een plan van aanpak opgesteld en kunnen de werkzaamheden beginnen. Het is belangrijk om een professioneel bedrijf in te schakelen voor de gevelrenovatie, zodat u verzekerd bent van kwaliteit en garantie.

Wat zijn de kosten van gevelrenovatie?

De kosten van gevelrenovatie zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de staat van de gevel en welke werkzaamheden er nodig zijn. Ook het gekozen bedrijf en de gebruikte materialen spelen een rol in de kosten. Het is daarom lastig om een prijsindicatie te geven zonder uw gevel te hebben gezien. Een professioneel bedrijf kan u hierbij helpen en een offerte op maat aanbieden.

Conclusie

Een goed onderhouden gevel is belangrijk voor de uitstraling en bescherming van uw woning of bedrijfspand. Door uw gevel regelmatig te laten controleren en indien nodig te renoveren, voorkomt u schade en gevaarlijke situaties. Laat uw gevelrenovatie uitvoeren door een professioneel bedrijf voor de beste kwaliteit en garantie.

Gevelrenovatie en opnieuw voegen

Zoekt u een specialist voor het opnieuw voegen van uw gevel en compleet ont zorgt worden? Dan bent u bij Segeren Cleaning en Gevelvoegrenovatie bij het juiste adres.

Waarom gevelrenovatie en opnieuw voegen?

De voegen in uw gevel zijn niet alleen voor het zicht en afwerking, maar zorgen ook dat gevel waterdicht is. Bij verouderde of beschadigde gevels kan u last krijgen van lekkages, vochtproblemen en zelfs schimmel.

Als u last heeft van lekkages, vochtproblemen of schimmelen dan is dit vaak op te lossen met het opnieuw voegen van uw gevel.

Gevelrenovatie voeg renovatie bedrijf

Wanneer gevelrenovatie uitvoeren

U kunt aan een aantal kenmerken controleren of uw gevel opnieuw gevoegd moet worden

– Heeft u last van een vochtplek aan de binnenkant van uw woning? Controleer dan het voegwerk aan de buitenkant.
– Zijn uw voegen van u gevel poreuze en heeft de voeg kleine gaatjes? Dan komt u in aanmerking voor voegrenovatie.
– Als er bij de voeg kleine stukjes afgebroken zijn, dan is het verstandig om dit te laten controleren door een van onze specialisten

Gevel luchtgommen

Indien de voegen van u gevel vervangen moeten worden, kunnen wij ook uw gevel ook als nieuw er uit laten zien door de gevel te laten luchtgommen.

Luchtgommen is een nieuwe methode om oppervlakken te ontdoen van hun oude vieze lagen, verf of was. Dankzij het stralen krijgen de stenen hun originele uitstraling terug en is de gevel klaar voor een nieuwe afwerklaag.

Werkwijze gevelrenovatie

Na uw akkoord starten wij met het deskundig verwijderen van de oude voegen tussen de stenen van uw gevel en reinigen daarna extra nog een keer de voegen van vuil en stof. Om zo de nieuwe voeg maximaal te laten hechten waardoor u maximaal rendement heeft met de nieuwe voeg!

Als laatste zorgen wij ervoor dat na de voegrenovatie alles netjes met water wordt afgespoten en achtergelaten. Het vuil en rommel wordt netjes afgevoerd en de ramen die vies geworden zijn worden netjes schoongemaakt.

Alles wat vies geworden is door de renovatie spuiten wij schoon. Dat hoort bij onze service

Schoonmaakbedrijf segeren


Segeren Cleaning

Reinigingsbedrijf in gevels en industrie

Prinsenhof 85, 4921 JJ, Made

Telefoonnummer: 06 25 06 10 89
E-mail: info@segerencleaning.nl

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag 8:00 t/m 17:00

Contactformulier

06 25061089