Gevel stoom reinigen met hoge druk

“Als het echt schoon moet zijn”

GEVEL STOOMREINIGEN | SEGEREN CLEANING

Zoekt u een specialist voor gevel stoomreiniging? Dan bent u bij Segeren Cleaning en Gevel stoomreiniging bij het juiste adres.

WAAROM GEVEL STOOMREINIGEN

Waarom zou je uw gevel laten stoomreinigen? Veel gevels, muren en damwanden worden loop der jaren vies en krijgen een dof uiterlijk. Deze viezigheid krijg je er niet makkelijk af en zeker niet met koud water.

Met warm water en hogedruk verwijder je het vuil en viezigheid makkelijk van de gevel, muur of damwand. Door je gevel te onderhouden is renovatie minder snel nodig.

Gevel stoomreinigen met hoge druk

VERSCHILLENDE REINIGINGSTECHNIEKEN | GEVEL STOOMREINIGEN

Gevelreiniging verlengt de levensduur van gevels en geeft je pand weer een prachtige frisse uitstraling. Maar op welke manieren kun je jouw gevel laten reinigen? Het is afhankelijk van het materiaal van de gevel en het soort vervuiling, welke reinigingstechniek er toegepast moet worden.

Denk hierbij aan hoge druk, stoom, droogijsstralen of chemisch reinigen. Natuurlijk is elke situatie verschillend. Een specialist zal bepalen welke techniek de beste is voor het schoonmaken van jouw muren.

Zij hebben de kennis en ervaring om veilig, snel en efficiënt al het vuil, graffiti, kauwgom en andere bekladding van je gevel te verwijderen.

LUCHTGOMMEN GEVEL

Luchtgommen is een nieuwe methode om gevels oppervlakken te ontdoen van hun oude lagen verf of was. Dankzij het stralen krijgen ze hun originele uitstraling terug en zijn de producten klaar voor een nieuwe afwerklaag. Zoals gezegd wordt deze techniek vooral gebruikt voor stenen, hout, maar je kunt het ook toepassen op metaal.

Met deze techniek worden verf, vernis, vuil of waslagen zonder enige beschadiging verwijderd van hout, steenachtige ondergronden etc. Doordat er met luchtgommen veel minder materiaal gebruikt word als bij zandstralen is de techniek ook nog veel economischer.

Contact gegevens

Segeren Cleaning
Made

Telefoonnummer: 06 25 06 10 89
E-mail: info@segerencleaning.nl

Schoonmaakbedrijf segeren

Contactformulier

VRIJBLIJVEND ADVIES EN OFFERTE

Wij reageren binnen 24 uur. Heeft u geen e-mail ontvangen? Controleer uw spam-map.

06 25061089